Десислава Атанасова посочи, че от ГЕРБ са готови да подкрепят кандидатурата за председател

...
Десислава Атанасова посочи, че от ГЕРБ са готови да подкрепят кандидатурата за председател
Коментари Харесай

ГЕРБ се надцакват! И те оттеглят кандидатурата си за председател на НС

Десислава Атанасова посочи, че от ГЕРБ са подготвени да поддържат кандидатурата за ръководител на третата политическа партия, а различен вид е за ръководител на Народното събрание да бъде определен най-опитният и възрастният сред депутатите. Тя акцентира, че е извънредно време Народното събрание да стартира своята законодателна активност.

 

Хората са ни пратили тук не да се състезаваме кой е най-атрактивен, а да свършим работа. Колективната ни некадърност да свършим работа значи, че сме безсмислени. Най-лошият вид е да преливаме от една акция на друга, разяснява зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев на брифинга на ГЕРБ. 

 

ГЕРБ няма да отиде на обществените съвещания, които провеждат от " Продължаваме промяната, сподели Атанасова. Според нея не е редно да се водят диалози на място, друго от пленарната зала на Народното събрание.

 

Това е покана, която разчитаме като вместо да се търси решение за хляба,  да се оферират зрелища. Не е нужно да върви който и да е в която и да е зала, тъй като в залата на българския парламент – пленарна зала – всеки може да изкаже обществено своята позиция, обоснова се Атанасова.

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР